Jubilejní 100. Acro Jam v Ostravě

Jubilejní 100. Acro Jam v Ostravě

Tak a je to tady…přišel ten čas a podařilo se nám dostat ke krásnému jubilejnímu acro jamu s číslem 100. Tento slavnostní acroyoga jam se uskutečnil v úterý 29.3.2022.

Je to skoro až neuvěřitelné, že i v našem skromném seskupení aktivních účastníků jsme byli schopni udržet acroyoga jamy pořádané v Ostravě a dopracovat se až k číslu 100…tím samozřejmě nekončíme. Ba naopak, v posledních pár měsících jsme rozšířili počty pořádaných jamů a lekcí za týden a to dokonce dvojnásobně (ano, z jednoho máme dva…ale zní to dobře, ne?). Navíc máme fotku, kde máme dvě „jedničky“ před „nulami“…takže minimálně k číslu 1100 se musíme dopracovat také…přeci takovou pěknou fotku nezahodíme 😉

Celý blok příjemného cvičení jsme nakonec zakončili slavnostním přípitkem a malým doplněním vitamínů. Rychlé špunty a jahody byly důstojnou oslavou našeho (ne)malého úspěchu.

Tímto chci opravdu moc poděkovat všem, kteří se o tyto akce starají a dávají příležitost ostatním se jich účastnit. Konkrétně bych rád poděkoval Olehovi, který začal (nebo znovu obnovil) pořádat tyto skvělé události v Ostravě a pak také vám všem, kteří na tyto společné acroyoga jamy a lekce chodíte…protože bez vás by tato příležitost nikdy nebyla.

Děkuji a těším se na další stovky s vámi.

Michal

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *