Acroyoga Ostrava novinky 2024 – Nová tatami podlaha je naše!

Nová tatami podlaha pro acroyogu v Ostravě

A je to tady přátelé! Máme skvělou novinku pro všechny příznivce acroyogy v Ostravě!

S nadšením oznamujeme, že náš prostor pro kurzy acroyogy v Ostravě právě získal úžasný upgradezbrusu novou tatami podlahu o rozloze až 60m², která přinese komfort a bezpečí všem našim studentům, kurzistům a přátelům acroyogy.

Pamatujete, jak jsme si dříve každý přinášeli vlastní karimatku nebo deku? Ty dny jsou už minulostí. Po experimentování s tenkými tatami co nám poskytlo UmCirkum, které byly dobrým, ale ne ideálním řešením, jsme teď nadšeni, že vám můžeme nabídnout opravdový komfort. Naše nová podlaha je krásně měkká, ale zároveň dostatečně tuhá, aby zajistila bezpečné a příjemné podmínky pro cvičení acroyogy a minimalizovala modřiny a odřeniny (nevztahuje se na nešikovné báze 😉 )

Zatím máme připravených 42m² této úžasné podlahy, kterou jsme pro vás pečlivě připravili. Všechno jsme vlastnoručně vydrhli a umyli. A už brzy bude k dispozici i zbytek, aby celý prostor dosáhl plánovaných 60m². Těšíme se, až společně prozkoumáme nové možnosti, které nám tatami podlaha nabízí, a uvidíme, jak rozšíří vaše acroyoga dovednosti a zážitky.

Víme, že tatami nejsou ničím převratným, ale my máme konečně své a máme z toho neskutečnou radost! A tak přijďte za námi na jakýkoliv jam nebo jinou akci a sdílejte s námi radost z této novinky.

Těšíme se na vás!
Duo MIKAMichal a Katka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *