acroyoga jam v Ostravě

Acroyoga Ostrava a Duo MIKA s radostí zvou všechny nadšence pohybu, jak začátečníky, tak pokročilé, na pravidelné nedělní odpoledne plné acroyogy. Přijďte si s námi zalítat, naučit se něco nového, nebo jen tak si užít skvělé společnosti a pěkného odpoledne.

Kdy a kde?

Naše setkání se budou konat každou neděli od 16:00 do 19:00. Ať už je venku jakékoliv počasí, my se sejdeme v teple a pohodě prostor UmCirkum na adrese V Zálomu 2948/1. Je to ideální místo pro naše jamy, kde se můžeme nerušeně věnovat našemu cvičení.

Přes léto a za hezkého teplého počasí se scházíme venku a místo je vždy uvedeno v události.

Co vás čeká?

Náš acro jam je otevřený každému, kdo má zájem o acroyogu – nemusíte mít žádné předchozí zkušenosti. Tato setkání jsou vynikající příležitostí, jak se seznámit s acroyogou, pokud jste úplní začátečníci, ale i pokročilí zde najdou prostor pro zdokonalení svých dovedností a sdílení tipů a triků.

Co s sebou?

Přineste si pohodlné oblečení, něco k pití a pokud chcete, tak i karimatku. I když karimatka není nutná, protože máme skvělé a příjemné tatami. Hlavně nezapomeňte na dobrou náladu!

Rezervace a cena

Cena za účast na jamu je 80 Kč na osobu. Abychom měli představu o počtu účastníků (přeci jen prostor není úplně nafukovací), prosíme o rezervaci místa předem. Stačí zavolat na 734 680 479, napsat na messenger, nebo udělat rezervaci přes událost na našem Facebooku.

Po jamu

Acroyoga není jen o cvičení, je to také o společenství a komunitě. Po každém jamu si rádi zajdeme do hospůdky, kde můžeme probrat všechny nové dojmy a zážitky. Je to skvělá příležitost navázat nová přátelství a prohloubit ta stávající.

Těšíme se na vás každou neděli, ať už přicházíte objevit acroyogu poprvé, nebo se vrháte na nové výzvy. Přijďte a sdílejte s námi vášeň pro tento jedinečný sport a způsob cvičení. Ať už jste úplní nováčci nebo zkušení „acroyogini“, najdete u nás místo plné podpory, radosti a inspirace.

Více informací najdete na našich stránkách nebo www.duomika.cz. Těšíme se na setkání s vámi a na společné sdílení krásy acroyogy a párové akrobacie!

Tento měsíc

září

Žádné události

říjen

Žádné události