Co je to vlastně ta AcroYoga?

Můžeš se těšit na zábavné cvičení v páru (nebo ve skupině).
Jedná se o kombinaci jógy, akrobacie a terapeutického cvičení. Něco víc si můžeš přečíst v našem článku „Co je acroyoga?

K čemu ta AcroYoga vůbec je?

Věděl jsi, že kromě rozvíjení fyzické síly a celkové pohyblivosti má AcroYoga také pozitivní vliv na koordinaci, prostorovou orientaci a posiluje důvěru?

Je AcroYoga jen pro páry?

Rozhodně ne. Můžeš se přihlásit sám/a (partnera ti najdeme, nebo se prostřídáme), nebo vem kamarádku, sestru či kolegu. Dokonce se nemusí jednat o kombinaci muž + žena. Cvičíme opravdu všichni, a tak není neobvyklé, když se role prohodí, nebo spolu cvičí dvě ženy či dva muži.

Je to moc intimní!

Chápeme, že se toho můžeš obávat. Ve skutečnosti je acroyoga sport jako každý jiný, kde se radujeme z pohybu a z každého nového kousku, který se nám povede.

Pravděpodobně budeš spíš primárně řešit svůj strach z případného pádu (ale neboj, o bezpečnost bude postaráno). A samozřejmě tě nikdo nebude nutit do něčeho, co ti nebude příjemné!


MÁŠ NĚJAKÉ ZKUŠENOSTI S ACROYOGOU?
PODĚL SE S NÁMI O NĚ V KOMENTÁŘI.


Pokud stále nevíš, jestli acroyoga je pro tebe, přijď si acro s námi vyzkoušet na našem pravidelném Jamu. A pokud už tě acroyoga zaujala natolik, že ji chceš umět, přihlas se na některý z našich kurzů pro začátečníky nebo pokročilé.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *